Výbuch v kaviarni zranil 15 ľudí

NETKY.SK • 18 August 2010, 07:33 • 2 min
Výbuch v kaviarni zranil 15 ľudí

Výbuch v kaviarni zranil 15 ľudí

slovakia

left justify in out

img

Najmenej 15 ľudí utrpelo dnes zranenia pri silnom výbuchu, ktorý otriasol kaviarňou v meste Piatigorsk na ruskom Severnom Kaukaze. Informoval o tom hovorca regionálnej polície.
      Zaparkované vozidlo vybuchlo priamo pred vstupom do kaviarne v centre Piatigorska. Medzi zranenými sú zákazníci aj náhodní okoloidúci.
      Príčina výbuchu zatiaľ nie je známa. Prvé indície však naznačujú, že išlo o zámerný teroristický útok. Piatigorsk leží v Stavropoľskom kraji a od januára je sídlom novozriadeného Severokavkazského federálneho okruhu.
      V nepokojnom severokaukazskom regióne došlo niekoľko hodín predtým k samovražednému útoku na policajné stanovište. Atentátnik sa odpálil na predmestí Vladikavkazu, metropoly juhoruskej republiky Severné Osetsko, neďaleko hraníc s Ingušskom. O život prišiel jeden policajt a ďalší traja utrpeli zranenia.

Zdroj: TASR/APA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies