Výbuch na Pasienkoch zranil aj dve deti z Ružomberka

NETKY.SK • 19 August 2013, 12:40 • 2 min
Výbuch na Pasienkoch zranil aj dve deti z Ružomberka

BRATISLAVA - Futbalovými Pasienkami otriasol zhruba desať minút pred koncom nedeľňajšieho stretnutia 6. kola Corgoň ligy ŠK Slovan Bratislava - MFK Ružomberok (3:2) silný výbuch z delobuchu v sektore hostí.

slovakia

left justify in out

"Policajti intenzívne pátrajú po páchateľoch, ktorí hodili medzi divákov neznámy predmet, pričom ten ublížil dvom maloletým deťom a dvom dospelým osobám. Podľa doterajších zistení dosiaľ neznámy predmet úplne poškodil a rozmetal po okolí dve plastové sedadlá. Následkom explózie diváci utrpeli zranenia. So zatiaľ neustálenými zraneniami boli do nemocnice na bratislavské Kramáre prevezené dve deti: 9-ročné dievčatko spolu so svojim 13-ročným bratom, obe z Ružomberka. Úraz hlavy, pomliaždenie ľavej časti hrudníka a ľavej časti brušnej steny s predpokladanou dobou liečenia sedem dní utrpel 22-ročný muž z Ružomberka," informovala agentúru SITA hovorkyňa KR PZ v Bratislave Tatiana Kurucová. 

Podľa doteraz vykonaných úkonov a získaných informácií má výbuch na svedomí s najväčšou pravdepodobnosťou skupina približne 20 fanúšikov Slovana. Oblečení boli v čiernych tričkách s bielym nápisom na hrudi "PSYCHO BOYS" a na chrbte s nápisom "Trnávka". Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania. Vyšetrovateľ PZ začal v trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. 

Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu sa bude incidentom zaoberať na svojom riadnom zasadnutí vo štvrtok 22. augusta. V prípade, že všetky požadované dokumenty a záznamy budú k dispozícii najneskôr v utorok, bude DK zasadať mimoriadne už v utorok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies