Výbuch na čerpacej stanici si vyžiadal dvoch mŕtvych a 10 zranených

NETKY.SK • 5 December 2018, 19:02 • 2 min
Výbuch na čerpacej stanici si vyžiadal dvoch mŕtvych a 10 zranených

RÍM - Dvaja ľudia zahynuli a prinajmenšom desať ďalších utrpelo zranenia pri výbuchu, ku ktorému došlo v stredu na čerpacej stanici severovýchodne od talianskej metropoly Rím. S odvolaním sa na miestnych hasičov i políciu o tom informovala agentúra AFP.

slovakia

left justify in out

Explózia podľa správ talianskych médií nastala, keď cisternové vozidlo prevážajúce horľavú kvapalinu prečerpávalo pohonné hmoty. Došlo k nej na stanici pri diaľnici Salaria zhruba 30 kilometrov severovýchodne od talianskeho hlavného mesta.

 

"Zomrel hasič, rovnako ako aj civilista," informoval na Twitteri taliansky hasičský zbor. Antonio Mannoni, šéf polície v Rieti, ktoré je k zmienenej stanici najbližším mestom, uviedol, že zranenia utrpelo desať ľudí, z ktorých dvaja sú vo vážnom stave.

Prepravu zranených do nemocníc v Ríme zaistili sanitky i tri vrtuľníky. Na záberoch talianskej televízie je vidieť, že oheň sa už hasičom podarilo dostať pod kontrolu.

 

Diaľnica Salaria, ktorá spája Rím s prístavným mestom Porto d'Ascoli pri Jadranskom mori, bola po nehode uzatvorená v oboch smeroch.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies