Vybrané pošty budú v posledný deň podania daňových priznaní otvorené dlhšie

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 14:44 • 2 min
Vybrané pošty budú v posledný deň podania daňových priznaní otvorené dlhšie

BRATISLAVA - Slovenská pošta v posledný deň podávania daňových priznaní k dani z príjmov (31. 3.) predlžuje svoje hodiny pre verejnosť na 85 vybraných poštách v rámci celého Slovenska, väčšinou v okresných a krajských mestách. V Bratislave bude v posledný marcový deň k dispozícii aj nonstop pošta na Tomášikovej ulici, a to až do polnoci.

slovakia

left justify in out

"O túto poštu je veľký záujem. Minulý rok boli napríklad posledné dve daňové priznania podané tesne pred polnocou, o 23.40 h. Počet pôšt a ich výber sme už prispôsobovali očakávanému náporu. V hlavnom meste budú predĺžené otváracie hodiny na ďalších štyroch poštách, napríklad aj na Námestí SNP, kde budú môcť zákazníci podať daňové priznania od 7. do  22. hodiny," povedala TASR hovorkyňa Slovenskej pošty Stanislava Pondelová. Informácie o rozšírených otváracích hodinách pošta zverejňuje na svojej webovej stránke www.posta.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies