Vybrané pošty budú v pondelok pre daňovníkov otvorené dlhšie

NETKY.SK • 26 Marec 2014, 14:56 • 2 min
Vybrané pošty budú v pondelok pre daňovníkov otvorené dlhšie

BRATISLAVA - Vybrané pobočky Slovenskej pošty budú v pondelok 31. marca, teda v posledný deň určený na odoslanie daňových priznaní k dani z príjmov za minulý rok, otvorené dlhšie.

slovakia

left justify in out

"Slovenská pošta vychádza v ústrety daňovníkom a predlžuje úradné hodiny na vybraných pobočkách. V pondelok 31. marca budú predĺžené hodiny na 85 vybraných poštách, väčšinou v okresných a krajských mestách," informuje hovorkyňa Slovenskej pošty Stanislava Pondelová. "Na Tomášikovej ulici v Bratislave, kde je zriadená non stop služba, je možné poslať daňové priznania v pondelok 31. marca až do polnoci. Pošta na Námestí SNP v Bratislave bude v pondelok 31. marca otvorená od 7. do 22. hodiny," spresnila.
     

V pondelok budú v hlavnom meste predĺžené otváracie hodiny aj na ďalších troch poštách, prostredníctvom nich budú môcť občania aj firmy poslať daňové priznania.
     

V Trnave budú dlhšie otvorené tri pošty, v Banskej Bystrici štyri a v Košiciach šesť. V Žiline a Prešove budú predĺžené otváracie hodiny na jednej pošte. Celý zoznam rozšírených otváracích hodín dňa 31. 3. 2014 je umiestnený na webovej stránke www.posta.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies