Výborný výkon Gyömbéra proti AS Rím pred zrakmi rodičov

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 16:05 • 2 min
Výborný výkon Gyömbéra proti AS Rím pred zrakmi rodičov

CATANIA - Aj slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér sa pričinil o to, že Juventus Turín mohol v predstihu už v nedeľu večer oslavovať majstrovský titul v Taliansku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný obranca Catanie Calcio sa v 36. kole výborným výkonom pričinil o hladké domáce víťazstvo 4:1 nad AS Rím, hlavným konkurentom "Juve" v boji o prvenstvo v Serie A 2013/2014. Všetky góly Catanie strelili Argentínčania: v 26. a 34. min sa presadil Mariano Julio Izco, po zmene strán pridali presné zásahy aj Gonzalo Rubén Bergessio a Pablo César Barrientos, za Rimanov v 37. min znížil legendárny Francesco Totti na 1:2.

 

"Veľmi nám pomohli dva strelené góly už v prvom polčase. Hráči AS skórovali len raz, ale ten gól nemal platiť. Dali ho totiž z ofsajdu," uviedol Gyömbér pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti CSM-Agency a pokračoval v hodnotení vydareného duelu: "Po zmene strán mali síce hostia viac z hry, ale my sme hrali fantasticky, prakticky sme Rimanov nepustili do žiadnej šance. Celkovo sme dali štyri góly a mohli sme aj viac." 

 

Rodák z Revúcej odohral celé stretnutie a mohol tiež skórovať, jeho hlavička však tesne minula bránku Morgana De Sanctisa. Bývalý hráč Dukly Banská Bystrica však vynikal v obrane, ustrážil Alessandra Florenziho i srbského legionára Adema Ljajiča. "Som rád, že priamo na tribúne mi držali palce moji rodičia," prezradil slovenský zadák. 

 

Po trojgólovom víťazstve sa Catania dostala z posledného na predposledné 19. miesto, naďalej však má šancu na záchranu medzi talianskou elitou. Za sedemnástou pozíciou znamenajúcou zotrvanie v najvyššej súťaži zaostávajú o tri body. "Ak v najbližšom kole zvíťazíme v nedeľu v Bologni a Sassuolo prehrá v dohrávke v utorok s Fiorentinou, dostaneme sa z pásma zostupu," dodal Norbert Gyömbér.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies