Výborná správa pre fanúšikov Marka Hunta! Zdravotné vyšetrenia sú v poriadku

NETKY.SK • 13 December 2017, 15:43 • 2 min
Výborná správa pre fanúšikov Marka Hunta! Zdravotné vyšetrenia sú v poriadku

BRATISLAVA - Mark Hunt je späť! Všetky vyšetrenia, ktoré mu nariadilo vedenie UFC sú podľa dostupných informácií v poriadku. Hunta vybrali pred necelým mesiacom z fight cardu UFC Fight Night Sidney iba pre to,že v jednom rozhovore rozprával o svojich možných zdravotných problémoch neurologického typu.

slovakia

left justify in out

UFC vtedy viac ani nepotrebovalo k tomu aby ho poslali na vyšetrenia a samozrejme stiahlo z fight cardu. Namiesto neho do zápasu proti Marcinovi Tyburovi nastúpil Fabricio Werdum.

 

Hunt tvrdil, že ho v Austrálii vyšetrili na neurologickej ambulancií a všetko bolo v poriadku. Dana White však týmto správam neveril a nepustil ho v Sidney do oktagonu. Vedenie UFC však potom pozvalo Hunta do Las Vegas na vyšetrenie k nezávislému svetoznámemu špecialistovi. Hunt sa zo začiatku vzpieral ale pred pár týždňami predsa len povedal áno a na vyšetrenie predsa len išiel.

 

Podľa vyjadrenia Huntovho manažmentu bolo všetko v najväčšom poriadku: "Nedávno sa skončil konferenčný hovor medzi mnou, americkými špecialistami a Markom. Dostali sme dobré správy, všetko je pozitívne. Doktor povedal, že Markove výsledky sú nadpriemerné, takže je pripravený zápasiť. Potom keď výsledky prednesú aj vedeniu UFC bude iba na nich kedy povolia jeho návrat. Teraz má Mark vyšetrenia ktoré potvrdzujú jeho zdravotný stav od najlepších špecialistov z dvoch kontinentov. Aj my sme sa báli výsledkov a to preto lebo najdôležitejšie je Markove zdravie, ale teraz už vieme, že je všetko v poriadku."

 

Manažment hneď zverejnil aj svoje požiadavky k možnému návratu: "Chceli by sme, aby bol ďalším súperom Marka Fabricio Werdum v Perth. Potom zasa víťaz zápasu Ngannou-Miocic o opasok niekedy v druhej polovici 2018."

 

Takže plány sú jasné, podľa zmluvy má Hunt ešte zmluvu na tri zápasy. Ak by im všetko vyšlo podľa plánov tak by po výhre nad Werdumovi mohol potvrdiť vyzývateľskú formu a ostatné potom už bude iba na vedení UFC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona