Výber hviezd NHL povedie Šupler, Chára sa na exhibícii v Trenčíne nezúčastí

NETKY.SK • 25 August 2015, 10:40 • 2 min
Výber hviezd NHL povedie Šupler, Chára sa na exhibícii v Trenčíne nezúčastí

TRENČÍN - Vo štvrtkovej exhibícii medzi hráčmi NHL a hokejistami Dukly Trenčín povedie výber hviezd bývalý slovenský reprezentačný tréner Július Šupler, ktorý v roku 1992 priviedol "vojakov" k prvému federálnemu majstrovskému titulu.

slovakia

left justify in out

Na charitatívnom podujatí, ktoré sa uskutoční na Zimnom štadióne Pavla Demitru (18.00 h), sa ale nakoniec nemôže predstaviť Zdeno Chára, kapitán Bostonu sa organizátorom ospravedlnil. Vstupné na "Večer plný hviezd" bude tri eurá a výťažok z akcie bude určený na tri ciele - podporu mládeže, zhotovenie sochy Pavla Demitru a pomoc v oblasti charity. Informácie priniesla webová stránka Dukly.

 

Za výber hviezd NHL nastúpia (zdroj: www.hkdukla.sk):

Marián Hossa, Tomáš Tatar, Marián Gáborík, Tomáš Kopecký, Marko Daňo, Richard Pánik, Andrej Sekera, Andrej Meszároš, Ľubomír Višňovský, Richard Lintner, Peter Ölvecký, Michal Handzuš, Richard Zedník, Marcel Hossa, Rastislav Pavlikovský.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies