Vukušič novým trénerom MFK Ružomberok

NETKY.SK • 12 Jún 2013, 16:49 • 2 min
Vukušič novým trénerom MFK Ružomberok

RUŽOMBEROK - Novým trénerom corgoňligového futbalového klubu MFK Ružomberok sa stal Jozef Vukušič. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Liptákov.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťosemročný kouč naposledy pôsobil na lavičke FC Nitra. Zaujímavosťou je, že opačným smerom - teda pod Zobor - odišiel nedávno v minulom ročníku kormidelník Ružomberčanov Ladislav Šimčo. Novému trénerovi bude pod Čebraťom asistovať dvojica Viliam Hyravý, Ján Haspra ml. a naspäť sa vracia aj Milan Penksa, ktorý povedie brankárov.

Jozef Vukušič je rodák z Košíc, kde odštartoval aj svoju hráčsku kariéru. Okrem tamojších tímov VSŽ a 1. FC pôsobil aj v nemeckom Sportfreunde Siegen a VFL Rheinbach, ktorý neskôr tiež trénoval. Na Slovensku viedol z postu šéfa realizačného tímu aj Ličartovce (2000 - 2003), v Ružomberku pôsobil i počas sezóny 2003/2004, vtedy bol aj generálny manažér klubu. Pod jeho vedením vtedajší MŠK SCP Ružomberok skončil v desaťčlennej tabuľke na tretej priečke a najlepším strelcom ligy sa stal Roland Števko.

Vukušič na klubovej úrovni ďalej pôsobil v Trnave a zastavil sa aj pri reprezentácii. Štyri roky bol asistentom Jozefa Barmoša pri národnom tíme do 21 rokov. Od roku 2010 žil v Juhoafrickej republike, kde trénoval druholigový FC Kapské Mesto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies