Vukušič novým trénerom FC VSS Košice

NETKY.SK • 23 September 2015, 11:55 • 2 min
Vukušič novým trénerom FC VSS Košice

KOŠICE - Po odchode trénera Mareka Fabuľu z FC VSS Košice do klubu najvyššej súťaže ŽP Šport Podbrezová (nahradil odvolaného Zdenka Frťalu, pozn.) nezostala stolička slovenského druholigistu dlho prázdna. Koučom "východniarov" sa stal bývalý generálny riaditeľ košického klubu Jozef Vukušič, ktorý naposledy pôsobil v Líbyi v tíme Al Ahli Bengházi.

slovakia

left justify in out

"Jožko má blízky vzťah k nášmu klubu. Som rád, že prijal ponuku pomocť nám v tomto období. Predbežne sme sa dohodli, že mužstvo povedie do konca jesennej časti súťaže," citovala oficiálna internetová stránka klubu športového riaditeľa FC VSS Jána Lesniaka. Keďže k "železiarom" do Podbrezovej zamieril aj doterajší asistent Miroslav Guza, asistentom Jozefa Vukušiča v Košiciach bude Ivan Lapšanský.

 

Päťdesiatjedenročný košický rodák Vukušič (nar. 31. augusta 1964) pôsobil okrem domovského klubu na Slovensku aj v Ličartovciach, Ružomberku, Trnave, Nitre, v nemeckých kluboch Sportfreunde Siegen, VFL Rheinbach a v juhoafrickom FC Kapské Mesto. Skúsenosti má aj z reprezentácie: štyri roky bol asistentom Jozefa Barmoša pri slovenskej "dvadsaťjednotke".

 

Mužstvu FC VSS Košice patrí v skupine Východ Doxxbet II. ligy po deviatich odohraných kolách 2. miesto so 16 bodmi, na lídra z Bardejova má dvojbodový odstup.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies