Vůjtek sa v zámorí stretne aj so Šatanom

NETKY.SK • 14 November 2013, 13:32 • 2 min
Vůjtek sa v zámorí stretne aj so Šatanom

BRATISLAVA - Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek sa spoločne s generálnym manažérom národného tímu Ottom Sýkorom stretnú počas nadchádzajúcich dní v zámorí aj s Miroslavom Šatanom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný útočník figuruje v širšej nominácii Slovenska na zimné olympijské hry 2014 do Soči, momentálne však nikde nehráva. "Stretneme sa aj s Miroslavom Šatanom. Máme to potvrdené," uviedol pre denník Pravda Otto Sýkora.

V zámorí budú členovia vedenia reprezentačného tímu od štvrtka. Na programe majú zápasy NHL i stretnutia s viacerými adeptmi na reprezentačný dres pre zimné olympijské hry v Soči 2014. Už po prílete vo štvrtok si Vůjtek so Sýkorom pozrú stretnutie NHL Boston - Columbus, v ktorom budú môcť vidieť v akcii Zdena Cháru i Mariána Gáboríka. O dva dni neskôr navštívia duel New York Islanders - Detroit a vtedy by mali hovoriť aj s Ľubomírom Višňovským a Tomášom Tatarom. "Obranca Islanders Ľubomír Višňovský je momentálne zranený, a tak sa budeme zaujímať o jeho zdravotný stav s vyhliadkou na Soči," povedal pre Pravdu Sýkora. 

Na záver pobytu v zámorí pôjdu 17. novembra na zápas Chicago - San Jose, súčasťou programu je teda aj stretnutie s Mariánom Hossom a Michalom Handzušom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies