Vuilloudová o konci s Wawrinkom: Neprehráva pre náš rozchod

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 10:50 • 2 min
Vuilloudová o konci s Wawrinkom: Neprehráva pre náš rozchod

BERN - Už len bývalá životná partnerka švajčiarského tenistu Stana Wawrinku Ilham Vuilloudová sa verejne ohradila proti dohadom, že terajšia slabšia výkonnosť víťaza vlaňajších melbournských Australian Open vyvstáva z problémov v súkromí.

slovakia

left justify in out

"Nie, Stan určite neprehráva zápasy pre náš rozchod. Je to totiž päť mesiacov stará záležitosť z obdobia po triumfe v Davisovom pohári. Jeho rozhodnutie už druhý raz odísť od rodiny mu napríklad nezabránilo získať titul v Chennai a až donedávna dosahovať veľmi dobré výsledky," upozornila televízna moderátorka v stanovisku, ktoré rozoslala médiám, zverejnil ho aj portál Blick.


Vuilloudová sa posťažovala na expartnerovu nevyspytateľnosť: "Dôvodom na našu rozluku je jeho nevyrovnanosť a túžba zachovať si slobodu vo všetkých významoch. Musím priznať aj to, že opakované klamstvá a emocionálne zrady značne prispeli ku koncu, zničili akúkoľvek moju dôveru. Požiadala som ho, aby nezverejňoval žiadne komuniké o našom rozchode, napriek tomu to urobil."


Tridsaťročný Wawrinka figuruje na 10. priečke v renkingu, vlani v januári bol na 3. pozícii. Od triumfu vo februárovom Rotterdame na štyroch podujatiach vyhral maximálne jeden zápas. S Vuilloudovou má päťročnú dcérku Alexiu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies