Vtipné VIDEO: Rytmus dupal v Brne po pódiu, prepadol sa

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 13:17 • 2 min
Vtipné VIDEO: Rytmus dupal v Brne po pódiu, prepadol sa

BRNO – Najznámejší slovenský Rapper Rytmus sa opäť prepadol do Undergroundu. Konkrétne nie jeho hudba, ale sám rapper sa počas koncertu prepadol.

slovakia

left justify in out

 

V Českom meste Brno sa konala veľkolepá akcia, na ktorej sa zúčastnila špička slovenského rapu. Mená ako Rytmus, Ego, Strapo, alebo Separ sľubovali výbornú šou.

 

Divákov zaujal aj jeden úsmevný moment počas vystúpenia Rytmusa a Ega. Prvý menovaný našiel na pódiu časť, ktorá ho „zaujala“, a tak sa rozhodol po nej niekoľkokrát dupnúť. To však nebol najlepší nápad, pretože sa časť pódia pod ním zrútila a Rytmus skončil v diere.

 

Na Rytmusovom páde sa pobavil aj Ego, ktorý do mikrofónu zahlásil: „Rytmus si konečne v Brne vyrapoval dieru do pódia.“ Na svojom páde sa pobavil aj Rytmus, ktorý na svojom Facebooku uverejnil video s titulkom: „POZOR!!! TOTO NEJSÚ SRANDY. PREPAD DO UNDERGROUNDU.“

 

 

 

 

 

Show samozrejme pokračovala a diváci boli nadšení.

 

 

 

 

 

To najlepšie zo show z Brna

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies