Vtipné FOTO Kanadská tenistka sa na Halloween prezliekla za Kim Kardashian

NETKY.SK • 3 November 2016, 18:12 • 2 min
Vtipné FOTO Kanadská tenistka sa na Halloween prezliekla za Kim Kardashian

MONTREAL – Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová prišla s jedným s najoriginálnejších halloweenskych kostýmov v tomto roku.

slovakia

left justify in out

Inšpirovala sa populárnou selfie Kim Kardashian, ktorá sa pred časom odfotila nahá s tým, že si nemá čo obliecť. Intímne partie však prekryla čiernymi obdlžníkmi.

 

Bouchardová si na oslavný deň duší odela telové šortky a podprsenku, ktoré vyplnila zrejme ponoškami, aby dosiahla podobizne postavy Kardashian. Nechýbala ani zhmotnená cenzúra v podobe čiernej pásky.

 

 

😂

Fotka uverejnená používateľom Genie Bouchard (@geniebouchard),

 

 

Kim K #happyhalloween

Fotka uverejnená používateľom Genie Bouchard (@geniebouchard),

 

Kostým vyvolal pozitívne a veselé ohlasy. 

 

"Hahaha najlepší kostým, aký som videl," napísal Drew Edwards. "Sluší ti to bez oblečenia," pochválil Caramel Lokuala. "Máte veľký zmysel pre humor. Snáď ho nikdy nestratíte,“ napísal niekto iný.

 

Nie je to prvýkrát, čo Eugenie Bouchardová vstúpila do sveta celebrít. V júli tohto roka napríklad kritizovala Taylor Swift pre spor s Kaynom Westom, kde sa podľa nej speváčka umelo snažila pôsobiť ako obeť. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies