Vtipkár z Chesterfieldu stiahol trenky kapitánovi súpera

NETKY.SK • 15 August 2013, 14:24 • 2 min
Vtipkár z Chesterfieldu stiahol trenky kapitánovi súpera

CHESTERFIELD - Futbalový stredopoliar Gary Roberts z tímu FC Chesterfield si v domácom súťažnom zápase anglickej League 2 proti Cheltenhamu dovolil priamo pred zrakom rozhodcu viac, ako mal. Dvadsaťdeväťročný futbalista v prerušenej hre stiahol trenírky kapitánovi hostí Russellovi Pennovi.

slovakia

left justify in out

Roberts sa so spoluhráčom Marcom Richardsom pripravoval na rozohratie priameho kopu. Pri oboch stal hlavný arbiter a aj spomenutý Penn, aby sa uistil, že domáci hráči nerozohrajú rýchlo štandardnú situáciu. Keď sa kapitán hostí otočil, aby odkráčal do predpísanej vzdialenosti od lopty, Roberts mu stiahol súčasť výstroja pod úroveň kolien. Šokovaný Penn sa po kúsku súpera nezmohol na jediné slovo. Rozhodca domáceho hráča nenapomenul žltou kartou, iba sa usmial a hráčov vyzval na pokračovanie v hre. Domáci v súboji zvíťazili 2:0, víťazný gól dosiahol v 23. min vtipkár Roberts.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies