Vtipkár Jágr: Takto si uťahoval z črevných problémov v českom tíme

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 15:34 • 2 min
Vtipkár Jágr: Takto si uťahoval z črevných problémov v českom tíme

MINSK - Český hokejista Jaromír Jágr opäť raz ukázal zmysel pre humor a nadhľad. Na sociálnej sieti Facebook umiestnil fotografiu záchodových mís s komentárom, ktorý narážal na súčasnú situáciu v českej hokejovej reprezentácii počas majstrovstiev sveta. Česi okrem súperov bojujú v týchto dňoch aj s črevnými problémami.

slovakia

left justify in out

Jágr sa opäť predviedol ako vtipný glosátor. "Asi ste už počuli o našej črevnej viróze. Český hokejový tím ďakuje organizátorom MS za vylepšenie našej hokejovej striedačky pre budúci zápas s Dánskom," glosoval na Facebooku pod fotografiou štyroch záchodových mís Jaromír Jágr. 

 

img

 

Črevné problémy má niekoľko hráčov i tréner Vladimír Růžička. Na stredajší zápas proti Taliansku nemohol nastúpiť Vladimír Sobotka, Tomáš Hertl hral s veľkými bolesťami. Postupne dostali virózu aj ďalší českí hokejisti. "Tiež ma to postretlo, našťastie až v stredu po zápase. Je to len behanie na záchod, človeka bolí brucho, vrie to v ňom. Je to jednodňová, maximálne dvojdňová záležitosť, potom to odíde," povedal pre iSport.cz český kapitán Tomáš Rolinek a potom už s úsmevom doplnil: "Niekedy je na záchodoch taká tlačenica, že aj keď sa človek snaží bežať, niekedy to ani nestihne." 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies