Vtipkár Affleck: Závidím Douglasovi, že pobozkal Damona

NETKY.SK • 11 Apríl 2013, 10:58 • 2 min
Vtipkár Affleck: Závidím Douglasovi, že pobozkal Damona

BRATISLAVA 11. apríla (SITA) - Americký herec Ben Affleck vyhlásil, že závidí Michaelovi Douglasovi, pretože počas nakrúcania snímky Behind the Candelabra pobozkal Matta Damona. Ten je Affleckovým najlepším priateľom a dvojica bola v minulosti často predmetom rôznych vtipov o ich blízkom vzťahu.

slovakia

left justify in out

"Veľmi žiarlim. Ničí ma to. Viete, vo svojom srdci cítim závisť. Neviem to zvládnuť," žartoval v rozhovore pre reláciu E! News na utorkovej premiére filmu To The Wonder, v ktorom si zahral pod režisérskou taktovkou Terrenca Malicka. Damon sa o ňom v minulosti vyjadril, že je jeho "heterosexuálnym životným partnerom", na čo tiež Affleck reagoval a žartom poznamenal, že ich vzťah môže byť v ohrození. "Videl som Behind the Candelabra, takže neviem čo si mám myslieť o tej heterosexualite," povedal. Douglasova manželka Catherine Zeta-Jones pritom v minulosti tiež priznala, že mu závidela bozky s Damonom. "Viete, keď už má môj manžel niekoho pobozkať, nech to je Matt Damon. Toho som nikdy nepobozkala. Veľmi žiarlim," vtipkovala.

Snímka Behind the Candelabra v réžii Stevena Soderbergha sa sústredí na vzťah slávneho klaviristu Liberaceho (Douglas) so Scottom Thorsonom (Damon). Jeho kariéra trvala päť desaťročí, počas ktorých sa preslávil na celom svete. Rezignoval totiž na klasickú hudbu a stal sa šoumenom, ktorý dokázal kombinovať prvky rôznych štýlov. Ako sám povedal, začal hrať "pop so štipkou klasiky" alebo "klasickú hudbu s vynechanými nudnými časťami". Tiež si zakladal na interakcii s obecenstvom - so svojimi fanúšikmi komunikoval, plnil im želania, vtipkoval a niektorých dokonca počas koncertov učil hrať na klavíri. Nadobudol obrovský majetok, ktorým podľa magazínu People rozhodne nešetril - mal niekoľko domov, pričom tri z toho boli v Las Vegas, 18 klavírov, 20 áut, vzácne kožušiny a starožitnosti či šperky v hodnote miliónov dolárov. 

Klavirista sa so 17-ročným Thorsonom stretol, keď mal 56 rokov a zamestnal ho ako svojho spoločníka, asistenta a šoféra. Dvojica mala údajne päťročný milenecký vzťah, no hudobník svoju homosexualitu na verejnosti popieral. Ich pomer sa podľa Thorsona skončil pre jeho drogovú závislosť a Liberaceho promiskuitu a v roku 1982 klavirista mladého muža prepustil. Ten následne súdnou cestou žiadal výživné 113 miliónov dolárov, no nakoniec sa dohodli na mimosúdnom vyrovnaní a Liberace svojmu expartnerovi zaplatil len 95-tisíc dolárov a daroval mu dve autá a dvoch psov. V roku 1987 zabávač, ktorý podľa jeho slov "nerobil koncerty, ale predvádzal šou", zomrel na komplikácie súvisiace s AIDS. Ešte predtým sa však stihol udobriť s Thorsonom, ktorý o rok neskôr vydal memoáre Behind the Candelabra: My Life With Liberace (1988). Práve podľa nich Soderbergh nakrútil svoj film. Liberaceho blízka priateľka, herečka Betty White, v roku 2011 jeho homosexualitu potvrdila. Informácie zverejnila webstránka www.femalefirst.co.uk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies