Vtipálek Anthony (24): Na cintoríne predstieral, že je duch!

NETKY.SK • 7 August 2014, 16:28 • 2 min
Vtipálek Anthony (24): Na cintoríne predstieral, že je duch!

LONDÝN - Angličan Anthony Stallard dostal pokutu 75 britských libier (v prepočte takmer 95 eur) za to, že na cintoríne v Portsmouthe predstieral, že je duch.

slovakia

left justify in out

Vydával vraj strašidelné zvuky, vrhal sa smerom vzad, mával rukami, a to všetko pred očami smútiacich návštevníkov cintorína.

Dvadsaťštyriročný nezamestnaný muž si predtým spolu s priateľom kopal cez náhrobky futbalovú loptu, pričom sa im podarilo niekoľko hrobov poškodiť. Okrem toho si tiež nahlas spieval. Políciu privolali ľudia, ktorí jeho správanie považovali za urážlivé a neúctivé. „Priznal, že ak by bol mimo areálu cintorína, jeho správanie by nemuselo byť nevhodné. No na cintoríne, kde ľudia smútia za milovanými, by sme ho mohli považovať za neprimerané,“ vyjadrila sa právna zástupkyňa Denise Saunders. 

 

Stallard čelí obvineniu z používania urážlivých slov a nevhodného správania, čím mohol v niekom vyvolať strach alebo úzkosť. Pred súd sa postavil aj vlani. Obvinený bol vtedy z napadnutia, ktorého sa dopustil v auguste 2013. Pre obťažovanie bol od januára v podmienke. K dvanástim mesiacom mu súd teraz pridal ďalšie tri. Ak by podmienku porušil, bude musieť stráviť tri mesiace za mrežami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona