VšZP má staronových členov predstavenstva

NETKY.SK • 13 Október 2016, 13:26 • 2 min
VšZP má staronových členov predstavenstva

BRATISLAVA - Členmi predstavenstva Všeobecnej zdravotnej poisťovne (VšZP), a. s., sa opätovne stali generálny riaditeľ poisťovne Miroslav Kočan, Michal Ďuriš a Milan Horváth. Informovalo o tom Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR na svojom webe. Výberové konanie na obsadenie funkcií troch členov predstavenstva sa uskutočnilo 28. septembra 2016.

slovakia

left justify in out

Do výberového konania sa v stanovenom termíne prihlásilo deväť uchádzačov, z ktorých dvaja nevyhoveli požadovaným podmienkam. Zúčastnilo sa ho tak sedem uchádzačov, ktorí splnili predpoklady a požiadavky vyhlasovateľa. Podľa zverejnených informácií výsledky vychádzajú z komplexného posúdenia stanovených predpokladov a požiadaviek pre výkon obsadzovanej funkcie člena predstavenstva. Výberová komisia hodnotila aj predložené projekty - Koncepcia a rozvoj financovania verejného zdravotníctva s posúdením aspektu viaczdrojového financovania.


VšZP je najväčšou zdravotnou poisťovňou na Slovensku. Jej 100-percentným akcionárom je štát, akcionárske práva vykonáva ministerstvo zdravotníctva. K 1. januáru tohto roku evidovala takmer 3,3 milióna poistencov, čo predstavuje 63,4 % poistencov na Slovensku. V roku 2010 sa VšZP zlúčila so Spoločnou zdravotnou poisťovňou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies