VšZP chce nakúpiť lieky za vyše 6 miliónov eur

NETKY.SK • 21 December 2015, 12:09 • 2 min
VšZP chce nakúpiť lieky za vyše 6 miliónov eur

BRATISLAVA - Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP) chce nakúpiť antineoplastické a imunomodulačné činidlá v predpokladanej hodnote 6,45 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania v Dodatku k Úradnému vestníku EÚ.

slovakia

left justify in out

Ako sa v ňom uvádza, rámcovú zmluvu uzavrie zadávateľ s jediným uchádzačom na 24 mesiacov. Predmetom zákazky sú podľa zverejnených informácií lieky ATC skupiny L01XC06, konkrétne 40 500 balení na obdobie dvoch rokov. Záujemcovia môžu predkladať ponuky do 14. januára budúceho roka. Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku v sume 30 tisíc eur.

 

Predmet zákazky bude financovaný z prostriedkov VšZP určených pre poskytovanie zdravotnej starostlivosti. Podmienkou účasti je okrem iného povolenie na zaobchádzanie s liekmi a so zdravotníckymi pomôckami, rozhodnutie o registrácii lieku prípadne vykonávacie rozhodnutie Európskej komisie dostupné na internetovej stránke. Súťaž je otvorená, rozhodujúcim kritériom pre výber víťaza bude najnižšia cena. Zadávateľ sa rozhodol využiť elektronickú aukciu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies