Vstupenky na zápas v Macedónsku sa dajú objednať len do 5.11.

NETKY.SK • 30 Október 2014, 11:58 • 2 min
Vstupenky na zápas v Macedónsku sa dajú objednať len do 5.11.

BRATISLAVA - Slovenský futbalový zväz (SFZ) informuje fanúšikov, ktorí majú záujem kúpiť si vstupenky na najbližší kvalifikačný duel slovenskej reprezentácie v boji o EURO 2016 v macedónskom Skopje, aby tak urobili do 5. novembra. Podľa informácie na oficiálnom webe SFZ po tomto termíne už vstupenky nebude možné si objednať, pričom priamo na štadióne v deň zápasu sa vstupenky predávať nebudú.

slovakia

left justify in out

"Slovenský futbalový zväz (SFZ) veľmi pozitívne vníma aktivity viacerých fanúšikovských skupín, ktoré organizujú zájazdy na zápas kvalifikácie EURO 2016 Macedónsko - Slovensko, ktorý sa uskutoční v Skopje 15. novembra so začiatkom o 20.45. Sme radi, že kluby a fanúšikovia prídu podporiť národné mužstvo, pričom im chceme dať do pozornosti, že je potrebné si cez SFZ do 5. novembra objednať vstupenky na tento zápas prostredníctvom emailovej adresy vstupenky@futbalsfz.sk. Informácie o postupe pri ich objednávaní a následnej distribúcii sú dostupné na stránke SFZ. Po tomto termíne (5.11.) nebude možné si objednať (zakúpiť) vstupenky na uvedený zápas. Rovnako v deň zápasu sa vstupenky pre fanúšikov priamo na štadióne hostí nebudú predávať," informoval SFZ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies