Vstupenky na Nemecko sa ešte dajú kúpiť cez portál UEFA

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 16:28 • 2 min
Vstupenky na Nemecko sa ešte dajú kúpiť cez portál UEFA

VICHYm - Vstupenky na osemfinálový duel Nemecko - Slovensko na futbalovom EURO 2016 sa ešte stále dajú kúpiť prostredníctvom oficiálneho webu UEFA.

slovakia

left justify in out

Riadiaci orgán spustil predaj ešte nevykúpených lístkov vo štvrtok o 13.45 SELČ na adrese https://access.uefa.com/pkpcontroller/wp/euroshop/index_en.html?queue= q-euro-shop.

 

Tí slovenskí fanúšikovia, ktorí si už zakúpili vstupenky na zápasy Slovákov vo vyraďovacej fáze, si musia už zakúpený tzv. voucher vymeniť za vstupenku.

 

Od UEFA už dostali potvrdzujúci mail. Výmena voucheru za vstupenky bude prebiehať na tzv. "voucher exchange point" v dejisku zápasu, o ktorého presnej lokalite bude ešte informovať Slovenský futbalový zväz (SFZ). Podmienky výmeny voucheru za zápasovú vstupenku sú prísne, žiadateľ ho dostane, len ak sa preukáže platným dokladom totožnosti.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies