Vstupenky na koncert Motörhead sa dostanú do predaja v piatok

NETKY.SK • 5 August 2015, 09:51 • 2 min
Vstupenky na koncert Motörhead sa dostanú do predaja v piatok

BRATISLAVA - Vstupenky na bratislavský koncert anglickej rockovej kapely Motörhead, ktorý sa uskutoční 17. februára v Aegon Aréne Národného tenisového centra (NTC), sa dostanú do predaja v piatok 7. augusta v sieti Ticketportal.

slovakia

left justify in out

Lístky na státie budú stáť 39 eur, tie na sedenie 59 eur. Špeciálnymi hosťami budú britské heavymetalové skupiny Saxon a Girlschool.


Motörhead sa na hudobnej scéne pohybujú od roku 1975 a na konte majú zatiaľ 21 štúdioviek. Koncom augusta plánujú vydať nový album s názvom Bad Magic. Medzi ich najznámejšie skladby patria Motorhead, Ace Of Spades, Overkill, Bomber či Iron Fist. Kapelu v súčasnosti tvoria Ian "Lemmy" Kilmister (spev, basgitara), Phil "Wizzö" Campbell (gitara, vokály) a Mikkey Dee (bicie). Motörhead sa umiestnili na 26. priečke v rebríčku 100 najlepších hardrockových interpretov histórie podľa televízie VH1.


Informácie pochádzajú od Tomáša Holetza a z archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies