Vstupenky na duely o postup na MS so Škótskom a Litvou budú v predaji od 19. septembra

NETKY.SK • 14 September 2016, 14:42 • 2 min
Vstupenky na duely o postup na MS so Škótskom a Litvou budú v predaji od 19. septembra

BRATISLAVA - Slovenský futbalový zväz (SFZ) prostredníctvom svojej oficiálnej internetovej stránky oznámil fanúšikom reprezentačného tímu SR, že v pondelok 19. septembra o 11.00 h sa začne predaj "balíkových" vstupeniek na jesenné dva domáce zápasy A-tímu Slovenska v Trnave proti Škótsku (hrá sa v utorok 11. októbra o 20.45 h) a Litve (v piatok 11. novembra o 20.45 h) v F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2018 do Ruska.

slovakia

left justify in out

Predaj bude prebiehať online na webe vstupenky.futbalsfz.sk. Lístky sú v dvoch cenových kategóriách - 48 eur (západná a východná tribúna) a 24 eur (severná a južná tribúna - za bránkami).


Predaj samostatných vstupeniek na zápasy so Škótskom (resp. s Litvou) sa spustí až v októbri, Slovenský futbalový zväz bude o jeho presnom začiatku informovať. "Samostatné lístky na duel proti Škótsku (dva sektory) budú v neskôr oznámenom čase v predaji aj prostredníctvom siete Ticketportal," uvádza informácia na webe SFZ.


Ceny samostatných vstupeniek na stretnutie Slovensko - Škótsko sú 30 eur (západná a východná tribúna) a 18 eur (severná a južná tribúna), na novembrový kvalifikačný súboj SR - Litva stoja lístky 25 eur (západná a východná tribúna) a 15 eur (severná a južná tribúna) - a sú bez nároku na zľavy, každý návštevník musí mať platnú vstupenku. Na jeden nákup je možné kúpiť si maximálne 4 vstupenky.


V prípade záujmu o ZŤP-S lístok zadarmo (platí pre vozičkára + 1 /sprievod/) je potrebné zaslať písomnú žiadosť prostredníctvom emailovej adresy vstupenky@futbalsfz.sk.


Počet týchto vstupeniek je limitovaný, iné zľavy pre ZŤP nebudú poskytnuté. Pokiaľ ide o tzv. "biznis vstupenky", tieto je možné kúpiť si iba na SFZ prostredníctvom písomnej požiadavky na emailovej adrese vstupenky@futbalsfz.sk. Slovenský futbalový zväz neorganizuje na spomenuté dva jesenné kvalifikačné duely špeciálne vlaky ani iné druhy hromadnej dopravy.


Pre slovenskú futbalovú reprezentáciu pôjde proti Škótsku a Litve v poradí o tretí a štvrtý duel v rámci aktuálnej kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska. Vo vstupnom zápase zverenci trénera Jána Kozáka 4. septembra podľahli v trnavskej City Arene tímu Anglicka 0:1, druhé stretnutie v tejto eliminácii absolvujú 8. októbra o 20.45 h v Ľubľane proti domácemu Slovinsku.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies