Vstupenky na duel Nemecko - SR pre fanúšikov hostí vypredané

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 12:41 • 2 min
Vstupenky na duel Nemecko - SR pre fanúšikov hostí vypredané

BRATISLAVA - Vstupenky na medzištátny prípravný futbalový zápas Nemecko - Slovensko, ktorý sa uskutoční v nedeľu 29. mája o 17.45 h na štadióne v Augsburgu, sú pre priaznivcov hosťujúceho tímu už vypredané.

slovakia

left justify in out

Slovenský futbalový zväz informuje fanúšikov reprezentačného A-tímu, že záujem o lístky na spomenutý priateľský duel už presiahol kvótu, ktorú mal SFZ k dispozícii (689 vstupeniek) do sektoru Y (sektor hostí) v jednotkovej cene 45 eur.

 

"Všetky objednávky sú evidované v poradí, v akom došli s tým, že v prípade neprevzatia či neuhradenia vstupeniek u skorších objednávok budú prípadne uspokojované tie, ktoré prišli neskôr - a tiež v poradí, v akom došli. V prípade navýšenia kvóty pre slovenských fanúšikov po dohode s nemeckou stranou budeme futbalovú verejnosť o prípadnej zmene situácie informovať," uvádza sa na oficiálnom webe Slovenského futbalového zväzu.


Spomenuté medzištátne prípravné stretnutie v Augsburgu bude pre úradujúcich svetových šampiónov z Nemecka i zverencov trénera Jána Kozáka previerkou pred majstrovstvami Európy, ktoré sa uskutočnia v dňoch 10. júna - 10. júla 2016 vo Francúzsku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies