Vstupenky na Chelsea od utorka lacnejšie a pre všetkých

NETKY.SK • 7 September 2010, 07:23 • 2 min
Vstupenky na Chelsea od utorka lacnejšie a pre všetkých

Vstupenky na Chelsea od utorka lacnejšie a pre všetkých

slovakia

left justify in out

img

Vedenie slovenského futbalového majstra MŠK Žilina znížilo ceny vstupeniek na úvodný zápas skupinovej fázy prestížnej Ligy majstrov na Západnú a Východnú tribúnu.
      Fanúšikovia si od utorka 7. septembra môžu zakúpiť vstupenky na tieto miesta v cene 100 a 150 eur. Od utorka sa zároveň dajú lístky kúpiť aj v sieti Ticketportal prostredníctvo internetu, ale aj na všetkých predajných miestach spoločnosti na území Slovenska a Českej republiky.
      Pôvodne stáli vstupenky na západnú a východnú tribúnu od 300 do 600 eur, pričom držitelia permanentiek a klubových kariet ich mohli získať za polovicu. Vstupenky na severnú a južnú tribúnu, čiže za bránky, si mohli zakúpiť len držitelia permanentiek a klubových kariet za 50 eur, od pondelka 6. septembra sú však k dispozícii pre všetkých záujemcov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies