Vstupenky na Chelsea od 2. septembra a 50 eur, najdrahšie za 600 eur

NETKY.SK • 31 August 2010, 07:45 • 2 min
Vstupenky na Chelsea od 2. septembra a 50 eur, najdrahšie za 600 eur

Vstupenky na Chelsea od 2. septembra a 50 eur, najdrahšie za 600 eur

slovakia

left justify in out

img

Vedenie slovenského futbalového majstra MŠK Žilina spustí predaj vstupeniek na svoj premiérový duel v skupinovej fáze Ligy majstrov s anglickou Chelsea Londýn (15. septembra) už vo štvrtok 2. septembra. Cena sa pohybuje od 50 do 600 eur, klub zároveň zvýhodnil držiteľov permanentiek na prebiehajúcu sezónu, ktorí si môžu zakúpiť vstupenky za polovičnú cenu.
      Vstupenky na západnú a východnú tribúnu sú rozdelené do troch kategórií. Do II. kategórie sa diváci dostanú za 300 eur (pre držiteľov permanentiek 150 eur), lístky do I. kategórie stoja 400 eur (200 eur) a za VIP miesta zaplatia fanúšikovia až 600 eur (400 eur). Vstupenky na severnú a južnú tribúnu si môžu zakúpiť len držitelia permanentiek a klubových kariet a stoja zhodne 50 eur. "Postavili sme našu filozofiu pri predaji práve na zvýhodnení permanentkárov a majiteľov klubových kariet. Tí budú zvýhodnení nielen tým, že si môžu ako prví kúpiť lístky, ale aj ich cenou. Cena lístkov pre držiteľov permanentiek je o 50% nižšia ako pre tých, ktorí permanentku nemajú. Navyše ceny lístkov na tribúny za bránami sú výrazne lacnejšie oproti ostatným cenám a sú postavené na princípe lojality. Ľudí, ktorí vlastnia permanentku alebo kartu MŠK Klub je takmer 5000 a títo majú pre nás prioritu, aby sa dostali na štadión," povedal pre mskzilina.sk predseda dozornej rady klubu Jozef Antošík.
      Po odrátaní 5000 vstupeniek pre držiteľov permanentiek a klubových kariet, 2000 pre súpera a UEFA a 1000 pre potreby klubu sa do voľného predaj dostane asi iba 2500 vstupeniek. "Ceny lístkov na voľný predaj sa zdajú možno vysoké, ale my chceme eliminovať aj ich možný predaj na čiernom trhu. Navyše, MŠK Žilina je v elitnej spoločnosti a peniaze z príjmov za vstupenky môže využiť na ďalší rozvoj," uviedol Antošík.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies