Vstup na Dánsko bude za euro, SFZ preplatí zakúpené lístky

NETKY.SK • 4 September 2018, 21:42 • 2 min
Vstup na Dánsko bude za euro, SFZ preplatí zakúpené lístky

BRATISLAVA - V utorňajšom oficiálnom stanovisku Slovenského futbalového zväzu (SFZ) riadiaci orgán potvrdil, že fanúšikom preplatí zakúpené vstupenky na stredajší prípravný zápas SR - Dánsko v Trnave.

slovakia

left justify in out

 

"Slovenský futbalový zväz mrzí vzniknutá situácia v súvislosti s medzištátnym zápasom Slovensko - Dánsko (5. septembra 2018 o 20.45). Stali sme sa obeťou sporu Dánskej futbalovej únie s reprezentantmi. Slovenský futbalový zväz je znepokojený, že v tíme osemfinalistu MS 2018 namiesto sľúbeného najsilnejšieho zloženia nastúpia futbalisti z nižších súťaží. Dánska strana nám prisľúbila finančnú kompenzáciu nákladov, ktoré boli spojené s organizáciou zápasu.

Slovenská futbalová reprezentácia je celou situáciou poškodená, pretože miesto kvalitného prípravného zápasu pred ostrým duelom Ligy národov na Ukrajine absolvuje stretnutie s tímom oveľa nižšej kvality. Práve preto, Slovenský futbalový zväz vyzýva fanúšikov mužstva trénera Jána Kozáka, aby ich v tejto nepríjemnej situácii nenechali, ale naopak, ukázali to správne fanúšikovské srdce a prišli našich sokolov podporiť. Vstup na zápas bude za symbolické euro a výťažok pôjde nadáciám SFZ. Fanúšikom, ktorí si kúpili lístky, bude v alikvotnej výške vrátené vstupné (1. kategória cena 26 eur, SFZ vráti 25 eur, 2. kategória – cena 16 eur, SFZ vráti 15 eur).

Vstupenky si budú môcť fanúšikovia za spomínané 1 euro zakúpiť online na MAXITICKET a TICKETMEDIA a, samozrejme, pred zápasom v pokladniciach na štadióne A. Malatinského v Trnave. Slovenský futbalový zväz zároveň podá aj podnet na UEFA, aby sa touto situáciou zaoberala a vyvodila z nej adekvátne dôsledky,“ 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies