Všetky weby Martina Jakubca napadol hacker, spravil z neho fašistu!

NETKY.SK • 21 Október 2014, 16:59 • 2 min
Všetky weby Martina Jakubca napadol hacker, spravil z neho fašistu!

BRATISLAVA – Martin Jakubec je poriadne nahnevaný! Väčšinu jeho webstránok napadol neznámy hacker a spravil z neho nacistu.

slovakia

left justify in out

Martin Jakubec známy najmä z televíznych obrazoviek, ako spevák a hudobný producent má nepríjemné starosti. Neznámy hacker napadol všetky jeho weby, ktoré spravuje firma Websupport.

 

„Dozvedel som sa o tom okolo polnoci. Bol som veľmi zaskočený a nemilo prekvapený,“ opísal Jakubec svoje pocity pre netky.sk.

 

Jakubec momentálne kandiduje do mestského zastupiteľstva za bratislavskú mestskú časť Nové Mesto. Hackeri napadli aj jeho web novomestan.sk, kde zo speváka a producenta spravili Sturmbannführera a Hitlerovho kandidáta. Okrem stránky novomestan.sk sa rovnaký text objavil aj na stránke Úradu pre národný rozvoj SR https://www.unrsr.sk, ktorý patrí pod Ministerstvo vnútra. „Napadnutie tejto stránky sa pravdepodobne bude riešiť ako trestný čin,“ povedal na margo útoku Jakubec.

 

Okrem týchto dvoch stránok hacker napadol aj ostatné Jakubcove weby na Websupporte. www.emdzej.sk, www.hudobnaskupina.sk, www.jadranshow.sk, www.medialnyporadca.sk, www.repetaci.sk, www.slager-parada.sk, www.zlatadychovka.sk, www.osobnyasistent.sk a www.poslanecnrsr.sk.

 

Na stránkach sa objavili tieto obrázky a texty

 

img

 

img

 

img

 

„Ja som za každú srandu, ale toto je už moc,“ povedal Martin Jakubec s tým, že Websupport už pracuje na odstránení problému. Pre netky.sk povedal, že ide určite o veľmi zručného hackera, alebo skupinu, pretože heslá na jeho weby neboli jednoduché a neboli rovnaké. „Niekto má veľa voľného času,“ skonštatoval.

 

Jakubec je už na antikampaň proti nemu zvyknutý a na celej veci vidí aj pozitívne veci: „Beriem to ako súčasť antikampane. Mám doktorát z marketingovej komunikácie a aj negatívna reklama je reklama. Robia mi tým službu,“ uzavrel Jakubec.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies