Všetky cesty sú zjazdné, v okolí Makova je hmla

NETKY.SK • 19 Marec 2016, 13:10 • 2 min
Všetky cesty sú zjazdné, v okolí Makova je hmla

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý, na severe a východe Slovenska vlhký až mokrý.

slovakia

left justify in out

Povrch vozoviek na cestách I., II. a III. triedy je prevažne suchý, na severe a východe Slovenska prevažne vlhký až mokrý s výnimkou cesty I/66 v úseku Podspády - Tatranská Javorina, kde je povrch vozovky pokrytý vrstvou čerstvého snehu hrúbky jeden centimeter. Slovenská správa ciest upozorňuje na hmlu, a to v lokalite Makov, dohľadnosťou je 50 metrov.


Povrch vozoviek na horských priechodoch je prevažne suchý, okrem horského priechodu Podspády, kde je na vozovke vrstva čerstvého snehu hrúbky jeden centimeter. Pre vozidlá nad 10 m sú uzatvorené horský priechod Šútovce a cesta I/64 v úseku Nitrianske Pravno - Fačkovské sedlo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies