Všetky cesty na Slovensku sú zjazdné, hrozí poľadovica

NETKY.SK • 20 Január 2015, 10:11 • 2 min
Všetky cesty na Slovensku sú zjazdné, hrozí poľadovica

BRATISLAVA - Na cestách na väčšine územia sa môže dnes v dopoludňajších hodinách tvoriť poľadovica, varujú meteorológovia. Výstraha Slovenského hydrometeorologického ústavu (SHMÚ) sa týka celej krajiny s výnimkou juhozápadných oblastí.

slovakia

left justify in out

Všetky cesty, rýchlostné úseky, diaľnice i horské priechody na území Slovenska sú dnes zjazdné, informuje Slovenská správa ciest (SSC) na svojom webe www.zjazdnost.sk. Povrch diaľnic, rýchlostných ciest, ako aj ostatných ciest, je prevažne vlhký až mokrý.
      

Na cestách vo vyššie položených lokalitách stredného a východného Slovenska je vozovka miestami pokrytá utlačeným až zľadovateným snehom v hrúbke do troch centimetrov. SSC upozorňuje na hmlu s dohľadnosťou do 100 metrov v lokalitách Švábovská stráň, Brodno, Budatín, Sverepec, Spišská Nová Ves, Považská Teplá, Sedlo Besník, Pastierske, Hričovské Podhradie a Štrba.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies