Všetko je to inak! Boris Kollár poskytuje vlastné vyjadrenie ohľadom kauzy v nemocnici sv. Michala

NETKY.SK • 12 December 2020, 16:35 • 2 min
Všetko je to inak! Boris Kollár poskytuje vlastné vyjadrenie ohľadom kauzy v nemocnici sv. Michala

Niektoré slovenské médiá sa opäť raz snažia rozprúdiť negatívnu debatu okolo Borisa Kollára. Po vážnej dopravnej nehode, musel predseda parlamentu podstúpiť operáciu a niekoľko dní byť sledovaný v Nemocnici sv. Michala v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Nepravdivé informácie 

Práve tu mal mať  Boris Kollár, podľa niektorých správ, až prehnane zabezpečenú starostlivosť. Mali za ním chodievať cudzie ženy a sestričky fungovali miestami ako čašníčky. Za tento kix mala údajne nemocnica robiť poriadky. Najprv sa objavila správa, že dvom sestričkam strhnú prémie, no neskôr ich mali prepustiť. Nie je to však pravda!

 

 

"Žiadna sestrička, ktorá sa o mňa starala, ktorá ma ošetrovala počas mojej hospitalizácie nebola prepustená, a nebolo jej siahnuté na prémie ani na žiadne odmeny," vyjadruje sa Boris Kollár vo videu.

 

Denník Hlavné správy uvádza, že z Nemocnice sv. Michala odišla námestníčka pre ošetrovateľstvo Mária Idešicová. Tá s predsedom NRSR nemala prísť vôbec do kontaktu. K svojmu odchodu sa vyjadrila, že "osobne nemám záujem pracovať v prostredí, v ktorom nemôžem svoju činnosť vykonávať v zmysle zákona...iba na základe pokynov konkrétnych osôb, ktoré v niektorých prípadoch boli navyše v rozpore so zákonom a podľa mňa nesledovali záujem pacientov".   

 

img

 

Zareagoval aj Boris Kollár, ktorý výlučil akúkoľvek spojitosť odchodu námestníčky nemocnice a svojej vtedajšej hospitalizácie. "Po preverovaní som zistil, že odchádza námestníčka pre ošetrovateľstvo. Bola tam zo strany riaditeľa vyslovená strata dôvery," približuje Boris Kollár.

 

Predseda NRSR ozrejmil, že v rámci ošetrovateľstva neprišiel s námestníčkou do kontaktu, a rovnako tak nemá ani žiadnu averziu voči jej osobe.

 

img

 

"Bola to jedna pracovitá žena....Bola ocenená rezortným vyznamenaním ministrom vnútra Mikulcom za obetavú prácu....O to viac ma to mrzí, že teraz v tomto čase podala žiadosť o rozviazanie pracovného pomeru," vyjadril Kollár svoj súcit a sympatie voči bývalej námestníčke. Ku koncu ešte požiadal riaditeľa, aby personálne zmeny nespojoval s jeho osobou.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies