Všetko je inak! Conor McGregor ešte nekončí

NETKY.SK • 22 Apríl 2016, 11:17 • 2 min
Všetko je inak! Conor McGregor ešte nekončí

DUBLIN – Včera sa vo svetových médiách objavili informácie, že šampión UFC Conor McGregor končí s aktívnou kariérou. Šokovaní fanúšikovia zaplavili komentármi všetky sociálne siete a dnes je už všetko inak...

slovakia

left justify in out

Ako sme vás včera informovali, írsky šampión UFC Conor McGregor na svojom Twitteri oznámil, že sa rozhodol skončiť mladý. Dnes však na svojom facebooku zverejnil rozsiahly komentár, v ktorom všetko uvádza na správnu mieru.

 

"Snažím sa robiť svoju prácu a bojovať," napísal Conor McGregor vo svojom statuse. "Som platený za to, aby som bojoval. Zatiaľ ma neplatia za propagovanie. Stratil som sa v hre propagácie a zabudol som na umenie bojovania. Päťdesiat svetových vystúpení, 200 tlačových konferencií, milión rozhovorov a dva milióny fotení a na konci toho všetkého sa pozerám porážke do očí. Nemyslím už na nič iné, len na moju nesprávnu prípravu a rôzne rozptýlenia, ktoré k tomu viedli. V hlave som nemal nič iné."

 

 

 

Írsky zápasník by sa mal postaviť do okatgonu v júli na akcii UFC 200 opäť proti Nateovi Diazovi, s ktorým pred pár týždňami prehral. McGregor však odmietol spolupracovať na promoakciách pred UFC 200, ktoré sa má konať 9. júla v Las Vegas. Šampión informoval zástupcov UFC, že nebude participovať na reklamnom fotení ani na tlačových konferenciách.

 

McGregor píše o rôznych tlačovkách v kadejakom zapadákove niekde v Connecticute alebo o rozhovoroch s moderátorkami, ktoré nemajú ani tušenie čo robí, ako trénuje a ako sa pripravuje. Na záver obsiahleho statusu napísal...

 

"V posledných troch turnajoch som spoločnosti zarobil 400 miliónov dolárov a to iba za osem mesiacov. Myslím si, že je to dosť na to, aby som dostal trochu priestoru. Stále som pripravený ísť na UFC 200. Samozrejme poletím do New Yorku na veľkú tlačovú konferenciu, ktorá bola naplánovaná, ale potom sa vrátim k tréningu. Bez rozptyľovania."

 

"Ak to nestačí, alebo majú pocit, že si tentokrát nezaslúžim vynechať propagáciu, tak potom neviem, čo na to povedať. A pre úplnosť... Pre USADA, UFC a mojich zmluvných partnerov – neskončil som!"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies