Všetci veľkí favoriti Copa America postupujú do štvrťfinálových bojov

NETKY.SK • 25 Jún 2019, 10:52 • 2 min
Všetci veľkí favoriti Copa America postupujú do štvrťfinálových bojov

RIO DE JANEIRO - Na turnaji Copa America v Brazílii sme spoznali už všetkých postupujúcich. Tými poslednými sa stali futbalisti Paraguaja. Rozhodol o tom posledný zápas C-skupiny medzi Japonskom a Ekvádorom, ktorý sa po konečnom výsledku 1:1 skončil delením bodov.

slovakia

left justify in out

Po všetkých bojoch v základných skupinách mali síce Paraguaj aj japonsko zhodný počet bodov, no v prospech "La Albirroja" hralo lepšie skóre. V noci na piatok sa teda môžu tešiť na štvrťfinálový zápas proti domácej Brazílii.

 

img

 

V najočakávanejšom zápase C-skupiny uspeli futbalisti Uruguaju proti Čile vďaka jedinému gólu zápasu, o ktorý sa postaral Edinson Cavani. "V niektorých fázach sme hrali veľmi dobre. Boli tam aj hluché pasáže, no k zápasu sme pristúpili tým správnym spôsobom a ukázali sme víťaznú mentalitu. Chceli sme vyhrať skupinu, vôbec sme nešpekulovali nad tým, kto bude našim štvrťfinálovým súperom," uviedol útočník PSG.

 

 

Uruguaj postúpil do štvrťfinále ako víťaz svojej skupiny. Vo štvrťfinále sa stretne s Peru. Argentína sa v piatok o 21.00 SEČ stretne vo štvrťfinále s Venezuelou, Kolumbia v noci na nedeľu s Čile - dvojnásobným obhajcom trofeje.

 

C-skupina:

Rio de Janeiro:

Čile - Uruguaj 0:1 (0:0)

Gól: 82. Cavani

 

Ekvádor - Japonsko 1:1 (1:1)

Góly: 35. Mena – 15. Nakadžima

 

tabuľka:

1 Uruguaj 3 2 1 0 7:2 7

2. Čile 3 2 0 1 6:2 6

-------------------------------------

3. Japonsko 3 0 2 1 3:7 2

4. Ekvádor 3 0 1 2 2:7 1

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies