Všeobecná zdravotná poisťovňa ide zaobstarať upratovanie za 1,4 mil. eur

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 15:18 • 2 min
Všeobecná zdravotná poisťovňa ide zaobstarať upratovanie za 1,4 mil. eur

BRATISLAVA - Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP) začala hľadať dodávateľa upratovacích a čistiacich služieb pre ústredie a všetky svoje pobočky.

slovakia

left justify in out

Za starostlivosť o vnútorné i externé priestory o celkovej rozlohe 96 275 metrov štvorcových ponúka 1,4 mil. eur bez DPH. Služby má úspešný uchádzač, externá firma, pre štátnu zdravotnú poisťovňu zabezpečovať počas dvoch rokov.

 

Hovorkyňa VšZP Petra Balážová vysvetľuje, že keď zabezpečujú upratovacie služby prostredníctvom externej spoločnosti objednávajú len službu bez potreby riešiť manažment ľudských zdrojov, dopravu, nákup pracovných pomôcok, či strojov na upratovanie a čistenie a ich údržbu. "VšZP zabezpečuje upratovacie a čistiace služby externými spoločnosťami už od roku 1999. Nakoľko sa končí platnosť súčasnej zmluvy, VšZP vypísala nový tender," uviedla Balážová. 

 

VšZP obstaráva službu pre všetky svoje objekty na Slovensku v rámci jedného tendra. Predpokladá, že tak vysúťaží výhodnejšie ceny. Poisťovňa zákazku nerozdelila ani na časti. "Z dôvodu kontroly kvality vykonaných prác, fakturácie, termínov platnosti zmlúv je výhodnejšie pre VšZP mať jedného dodávateľa a podpísanú jednu zmluvu," vysvetľuje Balážová. Lehota na predkladanie ponúk končí 15. apríla tohto roka, o víťazovi rozhodne najnižšia cena. 


Doposiaľ túto službu pre VšZP zabezpečovala spoločnosť LUX Košice. Za minulý rok poisťovňa za upratovanie a čistenie uhradila 738 123 eur bez DPH.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies