Vrsaljko mieri za Škriniarom do Interu Miláno

NETKY.SK • 1 August 2018, 13:02 • 2 min
Vrsaljko mieri za Škriniarom do Interu Miláno

MADRID - Chorvátsky futbalista Šime Vrsaljko bude v nasledujúcej sezóne pôsobiť v Interi Miláno. Do talianskeho klubu prišiel 26-ročný obranca v rámci hosťovania z Atlética Madrid. V Interi sa stretne so slovenským reprezentantom Milanom Škriniarom.

slovakia

left justify in out

Osemnásťnásobný taliansky majster sa v poslednom období zameral na posilnenie obrany, keďže v lete zamieril zo San Sira do majstrovského Juventusu Turín Portugalčan Joao Cancelo. Príchodom Vrsaljka sa očakáva ochladenie záujmu Interu o obrancu Manchestru United Mattea Darmiana.

 

Rodák z Rijeky Vrsaljko prišiel do španielskej metropoly v roku 2016 zo Sassuola. Za Atlético nastúpil v 54 stretnutiach, v ktorých si pripísal 1 gól. S chorvátskou reprezentáciou vybojoval na majstrovstvách sveta v Rusku strieborné medaily.Atlético Madrid získalo ako náhradu na Vrsaljkov post kolumbijského reprezentanta Santiaga Ariasa z holandského mužstva PSV Eindhoven.

 

Dvadsaťšesťročný Arias sa v minulej sezóne stal najlepším hráčom holandskej najvyššej súťaže a reprezentoval Kolumbiu na majstrovstvách sveta v Rusku. Do Holandska prišiel zo Sportingu Lisabon v roku 2013. V drese PSV Eindhoven odohral 173 zápasov s bilanciou 10 gólov a 21 asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies