Vrcholom Dní mesta Trenčín bude koncert Jany Kirschner a skupiny HEX

NETKY.SK • 24 September 2010, 11:11 • 2 min
Vrcholom Dní mesta Trenčín bude koncert Jany Kirschner a skupiny HEX

Vrcholom Dní mesta Trenčín bude koncert Jany Kirschner a skupiny HEX

slovakia

left justify in out

img

Koncert Jany Kirschner a vystúpenie hudobnej skupiny HEX budú najväčšími ťahákmi trojdňového mestského festivalu Dni mesta Trenčín. Jeho centrom bude trenčianske Mierové námestie a oddnes do nedele (26. 9.) ponúkne Trenčanom a návštevníkom mesta pestrú ponuku kultúrnych podujatí.
      Dnes bude Mierové námestie už od rána patriť domácim tanečným a hudobným skupinám a folklórnym súborom. Hlavný program sa začne od 19. hodiny koncertom Jany Kirschner.
      V sobotu čaká podľa hovorkyne mesta Eriky Ságovej na účastníkov Dní mesta celodenný program, v ktorom nebude chýbať populárna hudba, folklór, dychovka, divadlo či historický šerm. Pre obyvateľov mesta budú zrejme zaujímavé aj exkurzie po radnici s výkladom o činnosti mestského úradu. Sobotňajší program vyvrcholí o 18. hodine koncertom skupiny HEX.
      Nedeľa bude patriť predovšetkým filmovému umeniu. V Artkine Metro budú počas celého dňa premietať filmy pre deti, popoludní čaká deti na Mierovom námestí pouličná interaktívna šou plná najznámejších filmových postáv.
      "Vstupy na všetky podujatia sú voľné. Počas piatka a soboty je preprava MHD zdarma. V sobotu je zdarma parkovanie a tiež je od 14. do 18. hod. zabezpečený bezplatný vstup na mestskú plaváreň, od 17. do 18.30 hod. bezplatné korčuľovanie na zimnom štadióne a tiež celodenný bezplatný vstup na Mestskú vežu, Trenčiansky hrad, do Trenčianskeho múzea, Galérie M. A. Bazovského, do Piaristického kostola sv. Františka Xaverského a do Karnera sv. Michala," uviedla Ságová.
      V sprievodných podujatiach Dní mesta sa predstavia miestni výtvarníci, remeselníci, žiaci ZUŠ či filatelisti. Jedinečný zážitok sľubujú podľa Ságovej i historické prechádzky po centre s členmi divadla Normálka, ale aj remeselnícky jarmok na Mierovom námestí.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies