Vrbovčan bez vodičáku spôsobil nehodu a chcel ujsť, ďalší mladík narazil do dôchodkyne

NETKY.SK • 10 Október 2016, 13:40 • 2 min
Vrbovčan bez vodičáku spôsobil nehodu a chcel ujsť, ďalší mladík narazil do dôchodkyne

BRATISLAVA/PIEŠŤANY – Spôsobil nehodu, pokúsil sa ujsť a odmietol aj dychovú skúšku. Tridsaťštyriročný muž z Vrbového, ktorý ani nevlastní vodičský preukaz, už čelí obvineniam z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

slovakia

left justify in out

Ako informovala agentúru SITA trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, incident sa stal v obci Drahovce v okrese Piešťany. Vodič Renaultu Scenic prešiel do protismeru a narazil do odstaveného BMW 320 coupe, pri ktorom práve stál jeho majiteľ s dievčinou. Vinník nehody im síce povedal, že ide privolať políciu, no keď vystúpil, dal sa na útek. Majiteľ BMW ho dobehol a zadržal až do príchodu policajtov. Zadržaný vodič odmietol dychovú skúšku aj odber krvi, vyslúžil si tak obvinenie z jazdy pod vplyvom alkoholu. Pri nehode spôsobil škodu za približne tisíc eur.


Policajti vyšetrujú aj nehodu, ktorá sa stala vo Veľkých Kostoľanoch v piešťanskom okrese. Ako uviedla Linkešová, 22-ročný mladík pri cúvaní zrazil 75-ročnú ženu, ktorá išla po chodníku vedľa bicykla. Dôchodkyňa po náraze spadla a skončila s tržnou ranou na hlave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona