Vrba hrozil odchodom z tlačovky pri otázkach na Limberského

NETKY.SK • 29 September 2015, 15:55 • 2 min
Vrba hrozil odchodom z tlačovky pri otázkach na Limberského

PRAHA - Tréner českej futbalovej reprezentácie Pavel Vrba sa poriadne rozčertil na utorňajšej tlačovej konferencii k nominácii na záverečné zápasy kvalifikácie EURO 2016 proti Turecku a Holandsku.

slovakia

left justify in out

Hrozil dokonca odchodom z tlačovky, ak sa novinári budú stále pýtať na absenciu Davida Limberského. Informoval portál idnes.cz.

 

Obranca Limberský chýba v menoslove, Vrba ale odmietol potvrdiť, že je to pre jeho opileckú aféru za volantom. "Ešte jedna otázka na Limberského a idem preč. Neviem, či je to tlačovka k nominácii na Turecko a Holandsko, alebo k Davidovi Limberského. Ak je to k Limberskému, dohodnite sa s tlačovým hovorcom Ondřejom Lípom na inom termíne. Ja sa budem baviť iba o zápasoch proti Turecku a Holandsku a nominovaných hráčoch," citoval Vrbu portál. Na otázku prečo nechce komentovať Limberského vynechanie odvetil: "Jednoducho som sa rozhodol, že ho nenominujem."

 

Na ďalšiu otázku na túto tému novinárom dodal: "Dokážete špekulovať o mnohých veciach. Tak si tam napíšte, čo chcete." A keď otázky neprestávali, kategoricky zahlásil: "Páni, ešte jedna otázka na Davida Limberského a idem preč. Keď napíšete, aká je nominácia, tak to verejnosť pochopí."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies