Vražda päťčlennej rodiny v USA: Zomreli aj tri deti!

NETKY.SK • 28 Júl 2014, 07:40 • 2 min
Vražda päťčlennej rodiny v USA: Zomreli aj tri deti!

SACO - Piatich členov rodiny vrátane troch detí vo veku štyri až 12 rokov našli v noci nadnes zastrelených v obytnom komplexe v meste Saco na východe amerického štátu Maine. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovatelia uviedli, že pri tele jednej z obetí sa našla strelná zbraň a nezdá sa, že by vraždu mohla spáchať cudzia osoba. Podľa príslušníka polície štátu Maine Chrisa Harrimana by jednou z vyšetrovacích verzií prípadu mohla byť vražda a následná samovražda, ale o všetkom rozhodne až vyjadrenie súdneho lekára.
      

Vyšetrovatelia uviedli, že políciu kontaktoval zamestnanec bytového komplexu, v ktorom rodina bývala, po tom, ako sa v obave o osud jej členov na neho obrátil rodinný priateľ obetí. Keď zamestnanec otvoril dvere bytu a narazil na prvé mŕtve telo, okamžite zavolal políciu. Polícia našla všetkých päť tiel v troch rozličných miestnostiach, pričom pri jednom z nich ležala dlhá strelná zbraň.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona