Vrah ženy z Darmstadtu zrejme po čine spáchal samovraždu; pár zanechal 3 deti

NETKY.SK • 5 September 2018, 17:49 • 2 min
Vrah ženy z Darmstadtu zrejme po čine spáchal samovraždu; pár zanechal 3 deti

DARMSTADT - Muž, ktorý v pondelok zrejme zastrelil svoju životnú partnerku, matku troch detí vo veku tri, deväť a 12 rokov, zrejme následne spáchal samovraždu.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z výsledkov súdnej pitvy, o ktorých informoval v stredu Hesenský rozhlas (HR) s odvolaním sa na zdroje prokuratúry.

 

Pitva nepriniesla žiadne indície, že by 39-ročný Američan, po ktorom policajti pátrali, zomrel v dôsledku zranení po výstrele z policajnej zbrane.

 

Muž za bieleho dňa zastrelil o dva roky mladšiu družku, 37-ročnú Juliu B., aby následne zrejme obrátil zbraň proti sebe. Policajti naňho naďabili v istej záhrade, vtedy padol i výstrel z policajnej pištole, avšak zatiaľ nie je definitívne jasné, či muž pri príchode príslušníkov polície ešte žil a za akých okolností zomrel.

 

O potomkov zosnulých sa postarajú príbuzní. Prokuratúra zatiaľ vzhľadom na pokračujúce vyšetrovanie Krajinského kriminálneho úradu ďalšie podrobnosti neuviedla. Platí to aj o motíve činu, ktorý zatiaľ zostáva totálne nejasný.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies