Vrah z Bratislavy má na svedomí aj znásilnenie 17-ročného dievčaťa

NETKY.SK • 24 Jún 2015, 11:13 • 2 min
Vrah z Bratislavy má na svedomí aj znásilnenie 17-ročného dievčaťa

BRATISLAVA - Obvinený 40-ročný Norbert z Bratislavy, ktorý je vo väzbe za vraždu 25-ročnej Andrey, má zrejme na svedomí aj ďalší zločin.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, polícia na základe vyšetrovania zistila, že má na svedomí i znásilnenie v noci zo 17. na 18. novembra 2014 v Bratislave. Obvinený na zatiaľ neznámom mieste násilne a surovo fyzicky napadol 17-ročné dievča, bezbrannú ju následne znásilnil. Dievča malo otras mozgu, podliatiny na tvári, zmliaždený hrudník a aj viaceré zranenia v oblasti genitálií. Po znásilnení jej ukradol osobné veci a z miesta odišiel. Poškodená skoro ráno zastavila auto a jeho vodičovi povedala, čo sa jej stalo, ten hneď informoval políciu.


V máji tohto roku podľa obvinenia zavraždil muž brutálnym spôsobom 25-ročnú Andreu. Bratislavskí kriminalisti nadobudli presvedčenie, že tento trestný čin bol spáchaný rovnakým spôsobom.

 

img

 

Preto Kriminalistický a expertízny ústav v Bratislave porovnal na žiadosť polície DNA profily zaistené v oboch prípadoch. Porovnanie potvrdilo zhodu. Na základe vyšetrovacích úkonov, výpovedí svedkov, lekárskych správ, záznamov z kamerového systému i zápisníc o dobrovoľnom vydaní veci a úradných záznamov obvinil bratislavský vyšetrovateľ 16. júna 40-ročného Norberta i zo znásilnenia.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies