Vrah, ktorý zastrelil policajta pri Trnave bude súdený vo februári

NETKY.SK • 15 Január 2015, 11:35 • 2 min
Vrah, ktorý zastrelil policajta pri Trnave bude súdený vo februári

TRNAVA – V prípade vraždy policajta Petra Opalka určil Okresný súd v Trnave termín hlavného pojednávania na 19. februára. Obvinenému Milanovi S. hrozí za obzvlášť závažný zločin vraždy doživotný trest odňatia slobody. Policajta v službe zastrelil v júni minulého roku v obci Boleráz v okrese Trnava.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal v noci, keď policajná hliadka kontrolovala vodiča auta Opel Zafira. Dychovou skúškou mu namerali 1,38 promile alkoholu, následne sa strhla prestrelka. Policajta zasiahli dve strely do hrudníka, na následky zranení zomrel. Pri prestrelke bola aj kolegyňa zavraždeného policajta, tá vyviazla bez zranení. 

Milan S., ktorý sa venoval športovej streľbe, z miesta činu ušiel, ešte v noci sa však vzdal policajtom v mieste svojho bydliska v Podunajských Biskupiciach. Zavraždený 34-ročný Peter Opalek bol policajtom Obvodného oddelenia Policajného zboru v Trstíne. Na mieste tragédie stojí malý drevený kríž, pri ktorom ľudia doteraz zapaľujú sviečky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona