Vrah Christiny Grimmie bol speváčkou údajne posadnutý

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 14:49 • 2 min
Vrah Christiny Grimmie bol speváčkou údajne posadnutý

BRATISLAVA - Kevin James Loibl, ktorý minulý týždeň zavraždil americkú speváčku Christinu Grimmie, tak údajne nespravil z nenávisti, ale preto, že ňou bol posadnutý. Pre portál TMZ to uviedlo viacero ľudí z jeho okolia, podľa ktorých Loibl dokonca zmenil svoj vzhľad, aby sa 22-ročnej interpretke zapáčil.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný Loibl podľa slov bývalých kolegov v práci neustále počúval speváčkine skladby a tvrdil, že raz sa s ňou ožení. Po jednom z jej marcových koncertov sa s ňou dokonca stretol a následne tvrdil, že s ňou hral hry na internete. Loibl si dal taktiež transplantovať vlasy a podstúpil laserovú operáciu očí, aby bol pre Grimmie atraktívny. Okrem toho sa stal vegánom, pretože chcel schudnúť.

 

Potom mu však jeho priatelia povedali, že speváčka už má priateľa, ktorým mal byť jej producent. O ich vzťahu vedelo len niekoľko ľudí, avšak na sociálnych sieťach sa objavilo niekoľko ich spoločných fotografií, čo Loibla rozzúrilo natoľko, že sa rozhodol ju zabiť.

 

V piatok 10. júna preto prišiel do Orlanda, kde v ten večer speváčka vystupovala v koncertnej sále The Plaza Live a po koncerte, keď rozdávala autogramy, na ňu začal strieľať. Jej brat Marcus ho zrazil k zemi, na čo sa útočník na mieste zastrelil. Speváčku následne previezli do nemocnice, tam však na druhý deň zraneniam podľahla.


Christina Victoria Grimmie sa narodila 12. marca 1994 v Marltone v štáte New Jersey. Do povedomia verejnosti sa dostala coververziami skladieb na službe YouTube. V rokoch 2011 až 2013 vystupovala ako predskokanka na koncertoch Seleny Gomez. Preslávila sa však až účinkovaním v súťaži The Voice, kde v roku 2014 skončila na treťom mieste. Vydala štúdiovku With Love (2013) a EP nahrávky Find Me (2011) a Side A (2016).
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies