Vrah Charles Manson získal povolenie na sobáš s 26-ročnou fanúšičkou

NETKY.SK • 18 November 2014, 11:31 • 2 min
Vrah Charles Manson získal povolenie na sobáš s 26-ročnou fanúšičkou

NEW YORK - Americký zločinec Charles Manson získal povolenie na sobáš s 26-ročnou obdivovateľkou Afton Elaine Burton. Tá opustila pred deviatimi rokmi domov a presťahovala sa do kalifornského mesta Corcoran, v ktorého väznici žije aj Manson.

slovakia

left justify in out

Platnosť dokumentu, ktorý vydali 7. novembra, sa skončí začiatkom februára 2015. Termín svadby zatiaľ dvojica neoznámila.

 

"Áno, je to pravda, vezmeme sa. Ľúbim ho a som s ním," povedala pre agentúru Associated Press (AP) Burton, ktorá sa snaží už niekoľko rokov o prepustenie milovaného zločinca. Osemdesiatročný rodák zo Cincinnati v Ohiu nemá právo na návštevy a to vrátane rodinných príslušníkov. Fanúšička však uviedla, že ako manželka bude môcť získať ďalšie informácie, ktoré by jej mohli pomôcť v úsilí o oslobodenie partnera. 

 

Žena, ktorá vystupuje aj pod prezývkou Star, rozprávala o svadobných plánoch už minulý rok v rozhovore pre americký dvojtýždenník Rolling Stone. Manson však vlani v decembri tieto správy poprel. Burton pre AP v pondelok uviedla, že žiadne z jeho vtedajších vyjadrení neplatí. 

 

Podľa informácií agentúry AP vedenie väznice povolenie na sobáš naozaj dostalo. Svadba sa bude môcť konať v priestoroch nápravného zariadenia. Dvojica si môže pozvať na uzavretie manželstva úradmi poverenú osobu a tiež desať hostí, ktorí nie sú väzňami. 

 

Charles Manson, vlastným menom Charles Milles Maddox, sa preslávil ako vodca skupiny fanatikov, ktorých nazýval rodinou. Okrem iných, v auguste 1969 zavraždili herečku a manželku režiséra Romana Polańského Sharon Tate, ktorá bola v ôsmom mesiaci tehotenstva. Leslie Van Houten, Patricia Krenwinkel, Charles "Tex" Watson, Bruce Davis a Robert Beausoleil, ktorí patrili k takzvanej Mansonovej rodine, sú stále za mrežami.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies