Vplyvný ruský bankár zavraždil svoju manželku, neplnoletú dcéru a nakoniec spáchal samovraždu

NETKY.SK • 19 Apríl 2022, 14:33 • 2 min
Vplyvný ruský bankár zavraždil svoju manželku, neplnoletú dcéru a nakoniec spáchal samovraždu

Vladislav Avajev bol bývalý viceprezident Gazprombank, tretej najväčšej ruskej banky, ktorá zohráva kľúčovú úlohu v exporte ruského zemného plynu. Našli ho s manželkou a trinásťročnou dcérou mŕtvych v ich moskovskom byte. Podľa doteraz zozbieraných údajov ide o dvojnásobnú vraždu a samovraždu.

slovakia

left justify in out

Telá 50-ročného Avajeva, jeho manželky a dcéry našiel v ich byte v Moskve príbuzný, ktorého privolali rodinný šofér a ich opatrovateľka, keďže sa s nimi nevedeli skontaktovať. 

 

 

Na sociálnych sieťach a cez komunikačnú aplikáciu Telegram sa šíri aj video z bytu Avajevovcov, ktoré nahrali vyšetrovatelia. Toto je screenshot z videa:
 

img

 


Ruské úrady považujú incident za dvojnásobnú vraždu a samovraždu. Aktuálne znie verdikt tak, že Avajev zo zatiaľ neznámeho dôvodu strelil svoju manželku a dcéru do hlavy a potom zabil aj seba. 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona