Vplyvné ženy z Hollywoodu bojkotovali hotel, ktorý vlastní brunejský sultán

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 08:38 • 2 min
Vplyvné ženy z Hollywoodu bojkotovali hotel, ktorý vlastní brunejský sultán

LOS ANGELES - Vyše 20 rokov oslavujú najvplyvnejšie ženy Hollywoodu toto svoje postavenie na výročných raňajkách v Beverly Hills Hotel. Ale osobnosti ako americká televízna moderátorka Oprah Winfreyová, herečka Jane Fondová a novinárka Maria Shriverová tento rok chýbali.

slovakia

left justify in out

Rozhodnutie bojkotovať legendárny hollywoodsky hotel je reakciou na rozhodnutie jeho majiteľa, brunejského sultána, prijať vo svojej krajine islamské právo šaría, ktoré žiada pre homosexuálov a cudzoložníkov trest smrti ukameňovaním či rozštvrtením, uviedla dnes agentúra DPA..

 

img

 

"Nedávne opovrhnutiahodné rozhodnutie brunejského sultána spôsobilo, že sme nemohli ani len uvažovať o prítomnosti v akomkoľvek hoteli, ktorý patrí spoločnosti Dorchester Collection," uviedla predstaviteľka firmy, ktorá organizuje každoročné raňajky najvplyvnejších žien zo zábavného priemyslu. 

 

Dorchester Collection je spoločnosť, ktorá patrí brunejskému sultánovi Hassanal Bolkiahovi.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies