Vošli do zákazu, pri kontrole im polícia našla drogy

NETKY.SK • 26 Apríl 2016, 16:25 • 2 min
Vošli do zákazu, pri kontrole im polícia našla drogy

SKALICA – Porušili dopravné predpisy, pri kontrole im policajti našli v aute drogy. Posádka VW Passat na seba upozornila pri obchodnom dome v Holíči, keď vodič vošiel do zákazu vjazdu.

slovakia

left justify in out

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová policajti zaistili jednorazové dávky marihuany a metamfetamínu a zatavené striekačky, v ktorých bolo minimálne 74 dávok. Posádku vozidla zadržali a predviedli na výsluch.

 

Dvoch Čechov, 28-ročnú ženu a 35-ročného muža, obvinili z distribúcie drog. Skončili vo vyšetrovacej väzbe a hrozí im trest na tri až desať rokov. Ďalší dvaja, ktorí si od nich drogy krátko pred tým kúpili, čelia obvineniu z prechovávania drog.


Na ďalšie drogy zase upozornil služobný pes colníkov pri kontrole dodávky na hraničnom priechode Brodské. V batožinovom priestore našli marihuanu, z ktorej by sa dalo pripraviť približne 150 dávok. Dvadsaťdvaročného Čecha obvinili z prechovávania a distribúcie drog, hrozí mu trest na tri až desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies