Vošiel do rodinného domu a zavraždil muža aj ženu!

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 06:17 • 2 min
Vošiel do rodinného domu a zavraždil muža aj ženu!

ZUBEREC – V obci Zuberec v okrese Dolný Kubín našli v sobotu (22.6.) popoludní zavraždeného 38-ročného muža a 52-ročnú ženu z Bratislavy. Oboch zastrelil doteraz nezistenou zbraňou neznámy páchateľ.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy. TASR informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová. 

K udalosti došlo v sobotu v čase od 2.30 do 15.00 hodiny v rodinnom dome v Zuberci. 

"Doposiaľ neznámy páchateľ nezisteným spôsobom vošiel do rodinného domu, v ktorom boli ubytovaní 52-ročná žena a 38-ročný muž, obidvaja z Bratislavy. Páchateľ následne nezistenou strelnou zbraňou kalibru 9 mm usmrtil ženu najmenej dvoma strelami do pravého ramena a hlavy a muža, ktorého tiež zasiahol najmenej dvoma strelami do hlavy a hrudníka," uviedla Balogová s tým, že telá obetí našli v sobotu popoludní.

Ako dodala, polícia ihneď po oznámení rozbehla rozsiahle pátranie po páchateľovi tohto činu. Okolnosti udalosti, motív konania páchateľa sú predmetom intenzívneho policajného vyšetrovania. Páchateľovi v prípade jeho zistenia a preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov, prípadne doživotie.

"Polícia v súvislosti s vyšetrovaním tohto obzvlášť závažného zločinu vraždy žiada občanov o pomoc pri pátraní po 36-ročnom Milanovi Ďurišovi z Bratislavy, ktorý by sa mal pohybovať na motorovom vozidle Toyota Land Cruiser, s evidenčným číslom SC 111 CB striebornej farby. Nie je vylúčené, že muž je ozbrojený. Akékoľvek informácie o 36-ročnom Bratislavčanovi alebo o vozidle, na ktorom sa pohybuje, treba okamžite oznámiť na linku 158," uzavrela Balogová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona