Vonnovú zdržala porucha lietadla, do Pjongčangu prišla s oneskorením

NETKY.SK • 8 Február 2018, 14:37 • 2 min
Vonnovú zdržala porucha lietadla, do Pjongčangu prišla s oneskorením

Pjongčang - Americká lyžiarka Lindsey Vonnová pricestovala do dejiska ZOH so šesťhodinovým zdržaním. Podľa agentúry DPA boli dôvodom technické problémy lietadla pred odletom z mníchovského letiska.

slovakia

left justify in out

"Trvalo to 24 hodín, ale sme tu," uviedla Vonnová na svojom konte na sociálnej sieti Twitter. Americká lyžiarka už predtým uverejňovala príspevky o tom, ako stále čaká v odletovej hale. "Že by sme nemali v poriadku letenky? Už som mala byť dve hodiny v lietadle, ale stále iba čakáme v hale," znel jeden z príspevkov.

 

Hovorca spoločnosti Lufthansa potvrdil, že na vine bola technická chyba a lietadlo bolo potrebné vymeniť. Celková doba zdržania sa napokon natiahla na 6 hodín.

 

Spolu s Vonnovou čakal na rovnaký let aj nemecký reprezentant v severskej kombinácii Eric Frenzel. Ten bude na otváracom ceremoniáli vlajkonosičom svojej krajiny.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies